Navštivte nás také na:

cmku logo

Gallery Tree

Search

  Hawkeye Polární úsvit - Velmi nadějný 1 a BIS baby !!!
Enormous Nugget Polární úsvit - CAC a splnil tak ŠAMPIÓNA ČR !!!
Duke Polární úsvit - V2, R.CAC
Crony Polární úsvit - V1, CAC, Klubový vítěz !!!
   
  Honey Lady Polární úsvit - Velmi nadějná 1, třída baby
Geena Polární úsvit - Výborná 1, CAJC - Nejlepší mladá fena
Delightful Anny Inditarod - Výborná 1, vítěz třídy veteránů

Jak si koupit falešné ID na internetu

Nabízíme vysoce kvalitní ID evolvedfakeids.club za přijatelnou cenu. Každé ID je dodáváno s volným duplicitním a sledovacím číslem. Všechny identifikátory jsou naprogramovány tak, aby byly skenovány a projít testem podsvícení. A ... děláme víc než to! Nabízíme vám příležitost mít skvělé chvíle se svými přáteli! idsfun.com

Štěňata

Máme štěňátka ze spojení Dobby a Maisy narozená 23.08.2023

Štěňata

* CH. Enormous Nugget Polární úsvit * CH. Oakiok Magic Boy for Polarni usvit * JCH. Jeff Double Trouble Polární úsvit --------------- Všichni tři naši psi jsou k dispozici ke krytí na vybrané feny. Jsou úspěšní nejen na výstavách, ale také výborní pracanti. Více na kartě každého z nich ,včetně zdravotních výsledků, výsledků z výstav, rodokmenů a fotogalerie..

NASI PSI

Naše feny, aneb jak je doma nazýváme holky, od nejmladší až po nejstarší babičky. Jejich exteriér a povaha je pro nás extrémně důležitá, přece jen jsou to matky našich odchovů. Hlavně však členové naší domácnosti a parťačky pro naše děti.

NASE FENY

Prohlédněte si historii našich odchovů od prvního vrhu v roce 2005. Máme zpravidla 1 vrh ročně a každé odchované štěňátko zaujímá místo v našem srdci. Snažíme se pro ně vybrat ten nejlepší domov a od majitelů požadujeme stálý kontakt.. Není lepší odměny než vidět spokojené štěňátko žijící aktivním životem v milující rodině.

ODCHOVY